Pharmatech in handen van de Louwsma Bedrijven Groep

Foto:

De Louwsma Bedrijven Groep (LB groep), gevestigd te Bakkeveen, heeft per 1 januari Pharmatech Consultancy & Training in Hoevelaken overgenomen.

Sieb Louwsma, eigenaar en algemeen directeur van de LB Groep, over de overname van Pharmatech: “Zowel Pharmatech als de LB groep zijn familiebedrijven. Al bij het eerste gesprek was er mede hierdoor een klik. Pharmatech is al jarenlang een gezond bedrijf met oog voor de kwaliteit van de dienstverlening, heeft stevige ambities en ziet binnen de farmaceutische sector volop nieuwe kansen. Die gaan we de komende jaren verder invullen”. Voor de klanten en relaties van Pharmatech heeft de overname geen gevolgen. Het bedrijf blijft op de markt onder haar eigen merknaam opereren. Binnen de LB Groep gaat Pharmatech deel uit maken van de divisie Training, Opleiding en Consultancy. Tot deze divisie behoren verder onder meer Stavoor en KPC Groep.

Over Pharmatech

Pharmatech is gespecialiseerd in het geven van advies, het vervullen van interim functies, het uitvoeren van audits en het verzorgen van opleidingen en trainingen bij producenten en distributeurs van geneesmiddelen. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar en heeft een sterke positie en reputatie opgebouwd in de farmaceutische branche. De oprichters en inmiddels voormalige eigenaren, Gabrielle Pinners en Simon Arnoldussen, blijven de komende jaren actief binnen het management van Pharmatech.

Over de LB Groep

De LB Groep is een familiebedrijf met Friese wortels en is gaandeweg uitgegroeid tot een holding van inmiddels 18 bedrijven die veelal landelijk opereren. De LB Groep-bedrijven zijn dienstverleners met een eigen specialisme en specifiek werkterrein. Ieder bedrijf draagt op zijn manier bij aan de economie en samenleving door waarde toe te voegen aan werken, (re)ïntegreren, leren, participeren en vitaliseren van mensen.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen