Vierde politiek café van “Kiezen voor Nijkerk” terugkijken (video)

Foto:

Afgelopen zaterdag was het vierde politiek café van “Kiezen voor Nijkerk”.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 16 maart. “Kiezen voor Nijkerk” besteedt daar aandacht aan met een eigen website en in de vorm van kantenberichten, radio- en tv-uitzendingen, die ook te volgen zijn op de websites van de media, die meedoen: De Stad Nijkerk, A1 Mediagroep en nijkerk,nieuws.nl.

Politieke café

In het politiek café gaat het over actuele onderwerpen en telkens over één thema. Zaterdag was dat woningbouw en wonen. Maar het uur begon met het zoeken naar het antwoord op de vraag, waarom ondernemers niet in de lokale politiek geïnteresseerd lijken te zijn. Die vraag lag op tafel, omdat het ondernemersdebat van de BHN (gepland op 26 februari) niet doorgaat vanwege gebrek aan belangstelling. Daarna ging het over het bouwen van huizen. Kan dat op Slichtenhorst? Hoe zit het met de plannen langs de havenkomt? Wordt er genoeg gebouwd voor de verschillende doelgroepen? Is de politiek bereid er landbouwgrond voor op te offeren?

U kunt de uitzending hier nog eens bekijken.

De komende weken kunt u dit nog van ons verwachten

5 maart: jeugddebat

We sluiten de reeks af met het lijsttrekkersdebat. Dat maken we in theater Streams Breede Beek en is donderdag 10 maart vanaf 20.00 uur.

Dossier: Verkiezingen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen