Fijnproeftoer langs 5 restaurants op zondag 3 april

Foto:

Op zondagmiddag 3 april organiseert Proef de passie een toer langs 5 restaurants in het centrum van Nijkerk.

Die middag serveren de deelnemende keukens elk een van hun beste gerechtjes met een bijpassende wijn, biertje of non-alcoholisch alternatief. Kiezen van de menukaart is niet nodig; deelnemers zoeken een plekje en mogen zich laten verrassen.

De Proef de passie Fijnproeftoer garandeert relaxed tafelen in steeds een andere sfeer. Alleen het startpunt wordt bepaald door de organisatie en daarna kan iedereen zijn of haar eigen rondje bepalen. De restaurants die meedoen zijn enthousiast geworden na de eerste restauranttoer in december en werken graag samen om een zo gevarieerd mogelijk aanbod voor te schotelen. Zo doen Alberto’s Italian, Coava, de Dolle Joncker, ’t Koetshuis en Grand Café Lust opnieuw mee aan Proef de passie. Deelnamekosten van de Fijnproeftoer: € 59,- p.p. Men ontvangt dan een passe-partout voor de 5 restaurants waar 5 verfijnde, culinaire combinaties genuttigd kunnen worden.

Aanmelden kan tot 26 maart via de website van Proef de passie.

Enthousiast over het concept

Gezelligheid en samen genieten tijdens een culinair rondje door het centrum van Nijkerk valt in de smaak. Eerder organiseerde Proef de passie op 5 december de Surprisetoer en iets dergelijks wordt op verzoek van de deelnemers nog een keer georganiseerd. Dit keer kunnen meer mensen meedoen omdat er minder coronamaatregelen zijn om rekening mee te houden. De vorige keer was het al erg leuk om de verschillende groepen van restaurant naar restaurant te zien wandelen. Ook de restaurants zijn enthousiast over het concept en doen graag mee aan Proef de passie. Het evenementenbureau is bezig met de ontwikkeling van meer toers. Op de website proefdepassie.com staat de agenda en kan men zich aanmelden voor zondag 3 april.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen