Zwanenberg breidt uit in Oss en sluit Struik

Foto:

OSS – Zwanenberg Food Group gaat de productielijnen voor soep en knakworst in Oss uitbreiden.

Dat is direct gevolg van de sluiting van Struik. Zwanenberg Food Group wil die fabriek met ingang van 2023 sluiten om kosten te besparen. De productie wordt grotendeels naar de vestiging in Oss overgeheveld. Zwanenberg hoopt dat er een flink deel van de tussen de 180 en 200 Struikmedewerkers in Oss aan de slag gaan. Het bedrijf ziet zich, aldus Elsinga, genoodzaakt om kostenbesparende maatregelen door te voeren en is tot de conclusie gekomen dat sluiting van de Struikfabriekhet meest voor de hand ligt. De ondernemingsraad is inmiddels om advies gevraagd en de vakbonden zijn ingelicht. Insteek is, aldus Elsinga, om zoveel mogelijk medewerkers te behouden.

bron: De Stentor

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen