SeniorWeb en Bibliotheek samen sterk voor ‘digitaal fit blijven’

Foto:

Vanaf nu kan iedereen terecht bij de Bibliotheek Gemeente Nijkerk voor gratis online cursussen van SeniorWeb.

Voor wie handiger wil worden met de computer, tablet en smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld beter leren e-mailen met diverse mailprogramma’s, werken met Windows, Word en Excel, foto’s beheren en bewerken of Whatsapp gebruiken. Er zijn bijna 30 cursussen voor iedereen, jong en oud, en ook voor wie geen lid is van de bibliotheek.

Digitaal zijn is belangrijk

Een geletterde samenleving, participatie in de informatiesamenleving en een leven lang leren. Daar zijn bibliotheken mee bezig. Steeds meer zaken gaan digitaal. Het is daarom belangrijk dat mensen weten hoe dit werkt. Het aanbod van de online cursussen van SeniorWeb sluit hier prima op aan. Zo zetten SeniorWeb en Bibliotheek Gemeente Nijkerk samen stappen op weg naar een digitaal vaardige samenleving.

Meer weten?

Wil je meer weten over de SeniorWeb cursussen of heb je andere vraag? Loop gerust binnen bij de Bibliotheek. Een medewerker bij de Bibliotheek kan jou meer informatie geven of jou helpen met het aanmaken van een (gratis) account om de cursussen te kunnen volgen.

Andere online cursussen

Naast de SeniorWeb cursussen biedt de Bibliotheek nog veel meer (gratis) online cursussen aan. Neem eens een kijkje op de website van de bibliotheek.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen