Voordelig reizen met de Valleilijn trein ’s avonds en in het weekend

Foto:

Connexxion heeft voordelige vervoerbewijzen geïntroduceerd voor wie ’s avonds of in het weekend op reis wil met de Valleilijn trein tussen Amersfoort en Ede-Wageningen.

Deze vervoerbewijzen zijn uitsluitend verkrijgbaar op www.ervaarhetov.nl als e-ticket (voorzien van een QR code voor de poortjes station Amersfoort).

Valleilijn Avondretour
Met het Valleilijn Avondretour na 18.00 uur onbeperkt reizen voor slechts € 4,-. Alleen geldig op de Valleilijn Amersfoort – Ede-Wageningen, dus niet op trajecten van NS. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is er ’s avonds een speciale Valleilijn Railrunner voor €1,-.

Weekend dagkaart
Met de weekend dagkaart een zaterdag of een zondag onbeperkt reizen met de Valleilijntrein voor slechts € 6,-. De weekenddagkaart is op de gekozen reisdatum (een zaterdag of een zondag; wie beide dagen in het weekend wil reizen heeft dan 2 dagkaarten nodig, voor iedere dag één) geldig op de Valleilijn Amersfoort – Ede-Wageningen, dus niet op trajecten van NS. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is er in het weekend een speciale Valleilijn Railrunner voor € 1,-.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen