Er komt steeds meer intelligentie in verlichting

Voor veel BHN’ers was de avond bij Lightboxx een openbaring.

Lightboxx ontving woensdagavond de de leden van de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk en die lieten zich in verbazing rondleiden en informeren over de mogelijkheden van LEDverlichting. Zo kan LEDverlcihting bijvoorbeeld op kantoor zo ingericht worden, dat het licht van de lampen zich aanpast aan het dagritme en aan het weer. Het effect: altijd hetzelfde licht boven je bureau

Lightboxx kwam 3 jaar geleden naar Nijkerk en bouwde daar een opvallend bedrijfspand langs de A28. Het bedrijf heeft daar geen spijt van, want ondanks corona zijn de afgelopen jaren heel positief verlopen. Momenteel heeft de onderneming wel te maken met vertraagde leveringen. Waar niet, zo zou je zeggen, maar het maakt  het wel lastiger om klanten tevreden te houden, ook al “kun  je er eigenlijk iets aan doen.”

Intussen is Lightboxx uitgegroeid tot een bedrijf waar internationaal met licht gewerkt wordt op voornamelijk 3 markten,  luxe woningen, verlichting van winkels (een brood goed uitlichten is heel want anders dan een kledingrek goed uitlichten), luxe kantoorpanden en hospitality ( hotels en restaurants).

Na de rondleiding was het –  als altijd bij de BHN – tijd om te netwerken en dat hoefde niet digitaal.

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen