Echtpaar Van Duinkerken viert 60-jarig huwelijksjubileum

Foto:

Burgemeester Renkema kwam langs met een fraaie ruiker om het echtpaar te feliciteren.

Het echtpaar is bekend in Nijkerkerveen, omdat het al 38 jaar actief is voor het SintNicolaas comité. De Nijkerkerveense organisatie die leuke dingen organiseert voor de verstandelijk beperkten uit Nijkerkerveen en Holkerveen. Ook het verzorgen van de intocht in Nijkerkerveen en het verhuren van sint en zijn pieten hebben zij met veel plezier gedaan. Daarnaast houden beiden van fietsen, al wordt dit nu ook minder. Vroeger kon meneer goed zwieren, dit deed hij met zijn dochter Ans en tour tochtjes maken op de schaats met zijn zoon Gertjan.

Meneer is al ruim 60 jaar lid van NSC en heeft jaren in het eerste elftal gevoetbald, is KNVB scheidsrechter geweest en heeft later lang gevlagd. Ook hielp hij samen met zijn twee broers en zwager met het schoonmaken van de kleedruimtes en het onderhoud. Verder organiseerden ze de verloting en oudhollandse spelletjes als Koninginnedag activiteiten voor het SNC. Daarnaast zat meneer ook in het boerenmaandag comité, waar de agenda besproken werd voor de boerenmaandag en stond hij op de rommelmark en het boelhuis, waarvan de opbrengst voor het SintNicolaas comité was. Meneer is nu al een aantal jaar lid van het zeemanskoor Welvaren in Nijkerk, waar mevrouw voor de koffie en drankjes zorgt. Zo wordt er ook buiten het koor om afgesproken voor een avondje kaarten of een BBQ.

Meneer heeft jaren in de bouw gewerkt bij Wilma Amsterdam. Mevrouw was werkzaam als huishoudhulp.

Het echtpaar heeft 3 kinderen, 8 kleinkinderen, 4 achterkleinkinderen en nog 1 op komst in juli. De huwelijksdag wordt gevierd met de familie op de trimbaan in het bos, hier gingen ze altijd met hun kinderen en familie naar toe, met aansluitend een etentje.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen