Jubilarisspeld voor twee PvdA-leden

Foto:

In Hoevelaken heeft oud-raadslid en -wethouder, van destijds de gemeente Hoevelaken, Paul Nieuwenhuis uit handen van Eghard Kouwenhoven, bestuurslid PvdA NW-Veluwe, de gouden jubilarisspeld ontvangen vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap van de Partij van de Arbeid.

In Nijkerk kreeg Patrick Kielestein de jubilarisspeld uitgereikt voor zijn 25-jarig lidmaatschap van de partij. Beide jubilarissen waren blij verrast en kregen bij de speld ook een fraaie bos rozen overhandigd.

In een begeleidende brief spreekt landelijk partijvoorzitter Esther-Mirjam Sent haar dank uit voor de trouw aan de PvdA. “De steun van onze leden toont de kracht van onze beweging. Het maakt duidelijk dat we het samen doen. Juist in deze tijd hebben we elkaar nodig. Want de ongelijkheid neemt toe en de bestaanszekerheid van veel mensen staat onder druk. De PvdA kan dat veranderen als we gezamenlijk een sterke, sociaal-democratische vuist maken,” aldus Sent.

1 mei

Traditioneel reikt de PvdA op 1 mei, de Dag van de Arbeid, jubilarisspelden uit aan de leden die lange tijd lid zijn. Het is een bijzondere dag, waarop wordt stilgestaan bij wat er is bereikt op het gebied van werk en arbeidsomstandigheden en wat er nog te doen staat om vooruitgang voor iedereen mogelijk te maken.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen