Verbindende ontmoetingsbijeenkomsten “Samen hoogbegaafd”

Foto:

Hoogbegaafde volwassenen in en rond de gemeente Nijkerk vinden een ontmoetingsplaats in Brink42.

Hoogbegaafdexpert start 25 mei maandelijkse ontmoetingsbijeenkomsten rond het thema hoogbegaafdheid. Door groeiende vraag naar informatie over hoogbegaafdheid slaan Streams Brink42 en Hoogbegaafdexpert de handen ineen.

Oog hebben voor elkaar

De ontmoetingsbijeenkomsten zijn erop gericht om kennis te delen en elkaar als hoogbegaafde volwassene in volle potentie te zien en elkaar te versterken. Deze verbindende bijeenkomsten zijn voor ouders van kinderen waarbij sprake is van vragen rond hoogbegaafdheid en ook voor hoogbegaafde volwassenen zelf.

Iedere maand een eigen thema

Elke laatste woensdag van de maand van 10.00 – 11.30 uur staat een thema rond hoogbegaafdheid centraal. Het maandthema van mei is: ‘Je gezien voelen als hoogbegaafde’. Er wordt kennis gedeeld over hoogbegaafdheid en vervolgens met elkaar over doorgepraat. Tijdens deze eerste themabijeenkomst maak je kennis met wat ten grondslag ligt aan “je gezien voelen”.

Over Larinda

Larinda Bok van Hoogbegaafdexpert begeleidt als loopbaanprofessional en hoogbegaafdheid specialist, hoogbegaafde volwassenen bij het maken van zinvolle levensloop- en loopbaankeuzes voor een betekenisvol leven. Streams Brink42 is een veelzijdige plek, met een sociaal maatschappelijk functie waar ruimte is om te leren te geven en te ontvangen en waar ‘elkaar versterken’ centraal staat.
In verband met het aantal deelnemers is het voor iedere bijeenkomst noodzakelijk om je van tevoren aan melden. Dat kan via de website van Brink 42  Daar vind je ook een overzicht van alle data en bijbehorende thema’s.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen