Kinderschoenen voor Oekraïne

Foto:

Help jij mee?

Op dertien adressen staat een blauwe kliko voor de deur.

Inzamelen

Stichting “Hart voor Oost-Europa”, opgericht in Nijkerk, zamelt in voor mensen in Oekraïne, waaronder een kindertehuis in L’viv met 200 kinderen. Deze kinderen zijn naar een veiligere plek gebracht vanuit het Oosten naar het Westen van Oekraïne.
Deze weeskinderen zijn op de vlucht vertrokken in de winter, met snowboots en winterjassen. Nu de zomer aanbreekt zamelen we voor deze kinderen 200 schoenen in voor de zomer. En daar is jouw hulp nu hard voor nodig.

Doel: 200 kinderschoenen

Hele GOEDE, SCHONE, FRIS RUIKENDE, ZONDER VLEKKEN, voor jongens en meisjes, maat 19 t/m 34 (leeftijd 1-7 jaar).
Waterschoenen? Niet handig!
Slippers kan, slofjes voor binnen mag ook.

Amabassadeur? > Blauwe kliko voor de deur

Klik hieronder op de kaart en zoek een ambassadeur bij jou in de buurt.

Voor de deur zie je een schone blauwe kliko staan, waar jij jouw kinderschoenen kan doneren. De ambassadeur zal van 13 mei tot en met 27 mei inzamelen en de blauwe kliko vóór het huis zetten. De ingezamelde schoenen worden naar 1 punt gebracht waar ze direct worden gesorteerd én op transport gaan naar Oekraïne.

Kwaliteit

Elke kinderschoen, is in topstaat! Schoon en geschikt voor de zomer. Tweedehands is fijn. Bijna niet gedragen, te groot of te klein gekocht, of nog nieuw alles is welkom zolang het maar goede kinderschoentjes zijn. Netjes aan elkaar gebonden en ruikend naar bloemetjes.
VERDER NEMEN WIJ NIETS AAN
Zo streng? Yes, het is gewoon duidelijk en overzichtelijk zo en dat is nodig om snel te schakelen en dát in te zamelen wat NU nodig is.

Transport

We hebben directe contacten met diverse transporteurs die de goederen voor ons regelmatig meenemen en rechtsreeks afleveren bij het kindertehuis

Doneren

Doneren kan ook, van het geld dat binnenkomt kopen we schoenen en andere hulpmiddelen voor de kinderen in het kindertehuis in L’viv. Geen schoenen, wel graag een bijdrage leveren?
Klik dan hier.

Wie zijn wij?

We gaan voor de actie modus AAN
Stichting: Nadiya Dekker, Franklin Nap, Marck Moreno, Iryna Moreno, Harry Nagel, Freddy Bouw, Gerrit Hopster, @KlarienvanLaar
“En als onze lieve ambassadeurs die het met ons mogelijk maken om in 3 weken tijd dit van de grond te krijgen en in te zamelen in #Nijkerk, #Zwartebroek, #Terschuur, #Zeewolde, #Dronten én #Almere: Freddy Bouw, Harry Nagel, Ester Van de Langemheen, Gerdien Hopster, Marika Majoor, Alyona Weseman, Iryna Moreno, Tetiana Karnaukh, Jenneke Meijer, Klarien van Laar, Sions Kerk in Terschuur, Nederlandse Hervormde Kerk in Zwartebroek en de Gereformeerde Kerk Zwartebroek.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen