Uitvouwbare “bullet journal” goed ontvangen

“Ik ging er helemaal op aan!”

Dat was de eerste en enthousiaste reactie van Marina Lanting van boekhandel Roodbeen, toen Christa Smits haar een tijd geleden kwam vertellen over haar ‘Timeline Journal’. Dat de Nijkerkse Smits haar boek in deze boekhandel komt presenteren is dan ook bijzonder passend. ‘ Dit is een boek waar veel mensen wat aan zullen hebben’, aldus Lanting.
Smits legde enige tijd geleden al aan Nijkerk Nieuws uit wat de kracht van chronologisch werken is.

Smits overhandigde, tijdens een drukbezochte boekpresentatie, het eerste exemplaar aan Gabby Voncken. Smits: ’Als je een goed idee hebt, helpt het zo als er mensen zijn waar je mee kunt sparren, die je aanmoedigen en zuurstof geven aan de eerste vonkjes inspiratie.

Uitgever Nicole Neven wist eigenlijk meteen dat ze iets bijzonders in handen kreeg. ‘Christa en ik konden elkaar door corona niet ontmoeten, maar werkten samen haar idee online uit en kozen voor een leporello (een zigzag gevouwen boek. We zetten daarmee iets bijzonders in de markt. Mensen moeten het even leren kennen, maar de verkoop is al goed op gang gekomen.’

Het Timeline journal is breed in te zetten: voor vakantieverhalen, als dagboek, voor een levenslijn. Of als (unieke) schoolagenda, zo opperde een jonge dame uit het publiek afgelopen vrijdagavond in boekhandel Roodbeen. Naast deze basisuitgave van het Timeline Journal zijn er al nieuwe boeken in de maak. Deze zomer verschijnt de Lifetime editie, die helemaal in teken staat van autobiografisch schrijven. En in oktober volgt de Timeline planner.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen