Lions Asperges Diner actie 2022 maakt twee goede doelen blij

Foto:

“De Lions Asperges Diner actie voor 2022 van begin mei is weer zeer geslaagd!” aldus de Lions Hoevelaken

In het totaal zijn er een kleine 200 pakketten met een complete aspergemaal voor 2 personen verkocht. Veel afnemers hebben hun waardering laten horen over de voortreffelijke kwaliteit en samenstelling.

De opbrengst van de actie is dit jaar bestemd voor twee bijzondere doelen: Een bijdrage voor de aankoop van een duo-fiets voor Het Gastenhuis in Hoevelaken. Daarmee kunnen gasten met hun begeleiders straks leuke fietstochten maken door Hoevelaken en omgeving. De tweede bijdrage was voor de Zwerfafval Brigade in Hoevelaken. Die kan daarmee hun nieuwe educatieve programma voor de basisscholen in Hoevelaken ontwikkelen.
Voor de duo-fiets komt € 2.400 beschikbaar en inclusief deze bijdrage lijkt de aanschaf binnenkort te realiseren. Voor de Zwerfafval brigade is een bedrag van € 500 beschikbaar voor het opzetten van het educatieve programma.

Op een gezellige bijeenkomst in Het Gastenhuis in het nieuwe Woonpark Hoevelaken heeft Ineke Sinnema, President van Lionsclub Hoevelaken, de cheques overhandigd aan de beheerders van Het Gastenhuis Frank Geerlings en Jet Brokke en de coördinator van de Zwerfafval Brigade Hoevelaken Bianca ter Rahé.
De Lionsclub Hoevelaken dankt alle lokale ondernemers voor hun geweldige ondersteuning dat heeft bijgedragen aan het succes van deze actie.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen