En ze babbelden tussen de bubbels door

Het is altijd een avond alleen voor dames.

Babbelen met bubbels.

Ook deze keer, vrijdagavond tien juni, kwamen er meer dan 110 naar Kade 10

De wijnproeverij heeft dit keer als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Parentshouses Nijkerk. Op de Holkerstraat wordt tijdelijke woonruimte voor ouders in en rond een scheiding gerealiseerd. Om de kamers zo gezellig mogelijk in te richten is veel geld nodig. Om Stichting Parentshouses hiermee te helpen is Babbelen met bubbels opnieuw opgetuigd.

De wijnproeverij stond vooral in het teken van zomerwijnen.. Een ander onderdeel van het programma was een modeshow van Duo Duo. Aan het einde van de avond werden cadeaus als beautybehandelingen, giftcards, mode-items, sieraden en tassen verloot. De cadeaus waren gedoneerd door ondernemers, die het goede doel een warm hart toedragen.

De opbrengst van de avond wordt later bekend gemaakt.

Stichting Parentshouses in Nijkerk

Stichting Parentshouses wil op verschillende plaatsen in de regio tijdelijke woonruimte inrichten voor ouders in en rond een scheiding. Dit zodat zij in de buurt van hun kinderen kunnen blijven wonen. Het verblijf is altijd tijdelijk; maximaal een jaar. Het is belangrijk dat ouders in de kwetsbare tijd van een scheiding in contact met hun kinderen blijven. Het is een verdrietige en drukke tijd met onder meer het zoeken naar nieuwe woonruimte en het opstellen van een ouderschapsplan. Het verblijf in een parentshouse biedt rust en ruimte voor de ouders en de kinderen. Daarom is het ook fijn dat de opvangruimte gezellig wordt ingericht voor een zo prettig mogelijk verblijf, vooral voor de kinderen die komen logeren. Momenteel is de stichting bezig met een parentshouse aan de Holkerstraat. Op vrijdag 10 juni zal een bestuurslid van de stichting uitleg geven over het project. De opbrengst van de tickets, de verkoop van de lootjes en de bestelde wijnen wordt volledig gedoneerd aan Stichting Parenthouses Nijkerk.

Kijk ook naar foto’s van Arjen Gerritsma in de fotoserie

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen