Hoevelaker Graan Geluk voor het eerst te koop

Naast zijn boerderij in het Hoevelakense bos lag een akker ongebruikt.

Zonde, dacht gepensioneerd bioloog Bram van de Klundert. Daar moet iets moois mee te doen zijn. Zo ontstond Hoevelaker Graan Geluk.

Dat is bier, gemaakt van de gerst uit het Hoevelakense Bos. Aanstaande zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur is het voor het eerst  te koop voor zijn boerderij aan de Hoevelakense Boslaan 4. Er zijn flessen van 33 cl voor 3,5 euro en flessen van 75 cl voor 8 euro.

Ely Hackmann volgde Bram van de Klundert de afgelopen maanden. Het begon natuurlijk met een kennismaking en met zaaien in mei 2021.

In augustus 2021 kon er geoogst worden.

In juni 2022 was het bier klaar en kon er in de stadbrouwerij van Wageningen gebottled worden.

Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.