Kindcentrum PWA doet een oproep

Foto: rechtenvrij

Doe je mee? Dan doen we het samen

Leuke activiteiten tussen de middag op Kindcentrum Prins Willem Alexander aan de Buizerdlaan 2. Voor veel basisscholen is het een uitdaging om tussen de middag (TSO) een leuke overblijf te organiseren.

Spelen

Spelen helpt een kind bij de sociale en emotionele ontwikkeling. Tijdens de TSO (tussenschoolse opvang) mogen kinderen ontspanning en plezier beleven. Naast rekenen, lezen en schrijven is het belangrijk om kinderen via spel te laten zien hoe ze op een veilige, leuke en positieve manier hun talenten kunnen ontwikkelen.
Op kindcentrum Prins Willem Alexander zijn de kinderen actief door middel van bijv. touwtrekken, stelten lopen, modderhuisjes creëren, haren vlechten bij de meisjes, een potje voetballen, tikkertje en stimuleren wij eigen fantasie. Dit alles speelt zich af op het leuke schoolplein Nijkerk.

Vrijwilligers

Op de PWA worden met regelmaat leuke activiteiten op het schoolplein georganiseerd. De vrijwilligers waarmee samengewerkt wordt, zijn betrokken, actief en zeer creatief. De schoolleiding ziet een enorme motivatie bij de vrijwilligers. Dit kan zijn doordat iemand iets goeds wil doen voor een ander, vanuit het sociale aspect, het deelnemen aan de samenleving of de tijd nuttig willen besteden.
Vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. De school begrijpt, dat het niet altijd gemakkelijk is om vrijwilliger te zijn. Soms komt het even niet uit of heb je geen zin. Herna van Diest: “Juist daar proberen we naar te luisteren en vaak zien we hele mooie verbindingen ontstaan. Een luisterend oor is voor een ieder mens zo nodig. Daarom ons motto “Doe je mee? Dan doen we het samen!”. Vrijwilligers ontvangen een belastingvrije vergoeding.

Mocht je interesse hebben om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op via [email protected].
Voor meer informatie over ons zie www. Lunchkidz.nl of neem een kijkje op onze sociale media.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen