Christelijke autoliefhebbers rijden op 24 september door Nijkerk

Foto:

Christians and Cars organiseert op zaterdag 24 september een automeeting met twee schitterende toertochten door bijzondere plaatsen waaronder Nijkerk en over de Veluwe.

Tientallen autobezitters doen reeds mee aan deze automeeting, maar er kunnen er op moment van schrijven nog meer bij. Dus heb je een bijzondere auto én ben je christen? Schrijf je dan in voor je deelname via [email protected] of Whatsapp 06-37458557 (Vol=Vol!).

De deelnemers verzamelen op het terrein van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Zeewolde. Na opening met gebed voert de route in twee etappes naar bijzonder autobedrijf, Wim Prins in Nunspeet. Tussendoor wordt er gezamenlijk geluncht in de Kerk. Het programma duurt van 10:00u tot ongeveer 17:00u.

Er wordt over het algemeen sportief gereden, maar omdat er zoveel verschillende merken en typen auto’s deelnemen, vind je altijd wel gezelschap waarmee je samen kan rijden tijdens de tocht. Zo kan je ook rijdend van elkaars wagens genieten!

Christians and Cars startte begin 2022 met het organiseren van meetings en toertochten voor christelijke autoliefhebbers zonder winstbejag. Daarmee werd begonnen omdat veel autoclubs op zondag bij elkaar komen. Om de zondagsrust te respecteren rijdt Christians and Cars bewust nooit op zondag. Vandaar dat de aanstaande rit op zaterdag 24 september verreden wordt.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen