“Allemaal voor Ons Belang”

Foto:

Ook zin om weer eens een avond een ´feestje te vieren´?

Kom dan vooral kijken hoe de dorpsbewoners van Nieuwenhoven hun dorpshuis proberen nieuw leven in te blazen na de pandemie, in de nieuwe voorstelling van Het Gebeuren. Nieuwenhoven – wie kent het niet – is het dorp waarin de nieuwe productie, geschreven en geregisseerd door Mirjam Bosveld, zich afspeelt.

Het verhaal


Dorpshuis ‘Ons Belang’ heeft decennia lang een spilfunctie gehad in Nieuwenhoven. En in het verleden waren er nooit problemen volgens Peter, die er al zo’n twintig jaar voorzitter is van het bestuur. Echter blijken de kaarten opnieuw geschud en anders te liggen nu er een prestigieus nieuw pand is gebouwd, waar de dorpsbewoners elkaar na de jaren van de corona pandemie weer gaan ontmoeten. In die paar jaar is er veel veranderd; oude gebruikers hebben het pand verlaten, nieuwe gebruikers zijn gekomen en het gemoedelijke sfeertje dat er vroeger was lijkt voorgoed verdwenen.
Als de verantwoordelijke wethouder dan ook nog eens de subsidiekraan voor het dorpshuis dicht wil draaien omdat hij geen politiek gezichtsverlies wil lijden, blijken er bij de diverse gebruikers uiteenliggende belangen te spelen Houden we vast aan wat was, of gaan we een compleet nieuwe koers varen? Is iedereen nog bereid om voor het dorpsgevoel te kiezen én dus het gezamenlijke belang voorop te stellen of gaat ieder voor zijn eigen hachje?

Komt dat zien! Koop vanaf 23-09-2022 je kaarten bij de Bruna in Hoevelaken. Kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar. Je kunt al eerder reserveren via de website van de toneelclub.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen