Hoe verhoudt wijn zich tot chocola?

Over die vragen bogen zich vrijdagavond deelnemers aan een workshop in de stadsboerderij “De Cleyn Steenlershof” aan de Venestraat 58.


Er was voor vinoloog Klazien Vermeer en patissier Tom van de Veen (van BonTom) heel wat uurtjes in gaan zitten om deze bijzondere workshop vorm te geven.

Dus zat er een huis vol fijnproevers en die moesten echt wel aan het werk.

Chocola laten smelten in de mond, proeven en opschrijven, wat je er van vindt. Dan proeven van de wijn en weer opschrijven, hoe je die beoordeelt. En dan de beste combinatie zoeken.

Tussen de proeverijen door deelden Vermeer en Van de Veen hun kennis over de gebruikte wijnen en chocolades.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen