Twijfels bij Sparta groeien

Sparta Nijkerk toonde wel inzet, maar speelde gewoon slecht.

Als er één wedstrijd was die je moest winnen dan was dat de wedstrijd van zaterdag tegen Ter Leede. Alleen, dat gebeurde niet, mogelijk door gebrek aan vertrouwen.

Al in de tweede minuut kreeg Jerry Geurtsen een grote kans op de openingstreffer maar hij kreeg de bal niet over de boomlange keeper Mark de Vries van Ter Leede gestift. Kort daarop was er ook een grote kans voor Ter Leede, de hekkensluiter van de Derde Divisie Zaterdag liet zich ook niet onbetuigd. Zo onbetuigd dat zij in de drieëndertigste minuut de voorsprong pakten, de goal werd gemaakt door Lucas Leverlang en Spartaans gepruts ging eraan vooraf. Met deze 0-1 stand werd er ook gerust.

Het duurde na rust niet lang voordat de mannen van de Sassenheimse trainer Niek Oosterlee de tweede achter Johan Jansen wisten te leggen. Een voorzet, die best wel lang onderweg was, kon zomaar worden binnengekopt door Luc de Kruijs. Spartanen stonden erbij en keken ernaar. Sparta kregen nog wel wat kansjes, maar benutte die niet. In de blessuretijd dan toch nog de 1-2 maar daar had Sparta dan wel een eigen doelpunt van de tegenstander voor nodig.

Meer foto’s van Arjen Gerritsma in de fotoserie en Met dank aan Gerard Kok

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen