Bijzondere dankdagviering in de Kruiskerk

Foto:

Meer dan 200 kinderen waren er met papa’s mama’s, opa’s en oma’s om samen God dankbaar te zijn voor de natuur, de mensen, Jezus en de liefde.


Gerry Zuur: “Matthijs Vlaardingerbroek, een entertainer bij uitstek, wist met zijn poppen, goocheltrucjes en zelfs proefjes de kinderen het hele uur te boeien. Allemaal op het puntje van je stoel. Sommige kinderen mochten op het podium zelf zo’n mooie buikspreekpop vasthouden of meedoen met de ‘jongens tegen de meiden memory’. Samen delen, samen blij zijn met al het mooie wat wij in ons leven hebben en God daar elke dag opnieuw voor te bedanken.”

Wat is het dan mooi om met de kinderen ook in actie te komen om van al het goede dat wij hebben, uit te delen aan kinderen die te kort komen. Op verschillende plaatsen wordt er in Nijkerk meegedaan aan de schoenendoos actie, ook in de Levenbron en de Kruiskerk. Meer informatie op de site: www.schoendoosactie.nl. Je kunt je gevulde en versierde schoenendozen tot uiterlijk 20 november inleveren in de Levensbron en de Kruiskerk”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen