Inner Wheel schenkt 1090 euro aan “Kinderen van de Voedselbank”

Foto:

Met dit geld worden rond Sinterklaas zo’n vijftig kinderen met vaak een moeilijke thuissituatie in het zonnetje gezet.

Namens de Nijkerkse serviceclub Inner Wheel overhandigden Karin de Boer en Janny Rakhorst de cheque ter waarde van 1090 euro aan Gezien Schoo en Ineke Brons van de Voedselbank.

Schoo, coördinator bij de Voedselbank, zorgt ervoor dat 95 kinderen van 0 tot en met 12 jaar van wie de ouders deelnemen aan de Voedselbank Nijkerk, dit jaar niet door de Sint worden vergeten: “Concreet betekent dit een waardebon van 10 euro per kind, waarmee ze zelf allerlei leuke cadeautjes kunnen kopen”. “Kinderen van de Voedselbank zet zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland te verzachten.

De overhandiging van de cheque vond woensdag 2 november plaats bij de Voedselbank Nijkerk aan de Nachtegaalsteeg. Het is niet voor het eerst dat Inner Wheel geld schenkt aan de Kinderen van de Voedselbank in Nijkerk. In voorgaande jaren gingen ook waardebonnen en een ‘verjaardagstas’ van Inner Wheel naar de Kinderen van de Voedselbank Nijkerk. „We zijn een Nijkerkse serviceclub en vinden het belangrijk om een lokaal initiatief te ondersteunen”, zo lichten De Boer en Rakhorst toe.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen