Voorbereidingen Winterse Kerstsfeer worden nu al getroffen

Foto:

Het lijkt nog ver weg, maar collega bloemschiksters Miekevan de Brug en Erica Faddegon zijn al druk bezig met de voorbereiding voor de Winterse Kerstsfeer: een kerstfair op het gebied van kerstbloemwerk en creatieve materialen.

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december vindt de Winterse Kerstsfeer plaats bij Harco Hoveniers, aan de Hogebrinkerweg 50 in Hoevelaken. Tussen 10.00 en 17.00 uur zijn er kerstbloemwerk, als kransen, toefen en kerststukken, maar ook decoratiemateriaal om het thuis gezellig te maken te koop. Daarnaast is er een selectie handwerkmateriaal om de wintermaanden heerlijk mee te vullen.

Over de Winterse Kerstsfeer

De grote loods op het terrein van Harco Hoveniers wordt omgetoverd tot een heerlijke snuffelhal waarin unieke kerststukken, kerstkransen en ander kerst- en wintermateriaal te vinden is. Ervaren bloembindsters maken de mooiste stukken op bijzondere en sfeervolle ondergronden.
Ook tijdens het jaarlijkse handwerkfestijn, dat eerder in het jaar wordt georganiseerd, werken Mieke en Erica nauw samen om de afdeling met het zomerbloemwerk te vullen. ‘Van veel bezoekers krijgen we gedurende het jaar schenkingen van materiaal en ondergronden, en deze worden met veel liefde gebruikt om mooie stukken mee te maken. Een brocante kan of zilverkleurige schaal zijn dan prachtige materialen om een kerststuk op te maken. We maken er een sfeervolle happening van en we hopen op veel bezoekers’ zeggen Mieke en Erica eensgezind.

Opbrengst ten gunste van het goede doel

De volledige opbrengst van het evenement gaat naar het Diabetes Fonds, en wel specifiek naar het Bestemmingsfonds genezing diabetes type 1. ‘We zijn al voor de zomervakantie begonnen met de eerste voorbereidingen, dus er zit veel werk in. Maar we doen het met heel veel plezier voor het Diabetes Fonds’, aldus Mieke en Erica.

Inbreng van materiaal

Graag maken de dames gebruik van de gelegenheid om een oproep te doen voor kerst- en wintermateriaal. ‘Heeft u bijzondere kerstballen, kerstdecoratie, een aparte kerstboom, kaarsen, windlichten, of ander materiaal over? Of heeft u tegen die tijd specifiek kerstgroen over? Als het materiaal in goede conditie is maken wij er graag gebruik van, en nogmaals, alles komt ten goede aan het Diabetesfonds’ benadrukken de dames nog. Materiaal kan gebracht worden bij: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50 in Hoevelaken (T 06 47 01 44 92) of Erica Faddegon, Kleine beer 9 in Zeewolde (06 57 99 01 87). Een belletje vooraf wordt zeer op prijs gesteld.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen