Duurzaamheidsmarkt voor ondernemers

Energielabel C: Nu investeren of boete riskeren!

BHN organiseert samen met gemeente Nijkerk Duurzaamheidsmarkt en zoekt daarbij ondernemers.

50% van de kantoren niet voorbereid

Energielabel C is een verplichting voor kantoren vanaf januari 2023. Dit betekend een primair fossiel energieverbruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor worden gebruikt.

Gemeente Nijkerk zal hierop moeten handhaven en optreden bij overtreding van de energielabel C-verplichting.

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 50% van de kantoren/ bedrijven in gemeente Nijkerk hierop niet is voorbereid!

Daarom organiseert BHN in samenwerking met de gemeente Nijkerk op maandag 28 november een duurzaamheidsmarkt van 13.00 – 18.00 uur in Kade 10 te Nijkerk.

Sla de verduurzamingsslag

Hier kunnen alle ondernemers uit Nijkerk terecht om zich te laten informeren, inspireren en motiveren om hiermee tijdig aan de (verduurzamings)slag te gaan en eventuele boetes te voorkomen.

Ben jij een ondernemer op het gebied van verduurzaming van kantoren en bedrijfsgebouwen (Ledverlichting/ Zonnepanelen/ Warmtepompen/ Isolatie/ Klimaattechniek………) en wil jij jezelf op deze markt aan de ondernemers uit gemeente Nijkerk presenteren? Meld je dan nu meteen (hieronder) aan voor deelname die overigens geheel kosteloos is. Er is per bedrijf een stand beschikbaar die je met eigen benodigdheden en bijv. banners mag inrichten. Wij benaderen jou om de verdere uitvoering en details te bespreken.

Meld je per m, of wil je eerst graag meer informatie, stuur dan een e-mail naar: [email protected]
Voor vragen kan je contact opnemen met: René Krebber: 06-11267947

Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Dossier: Energietransitie