Oud-VVD fractievoorzitter Boudewijn van der Woerd krijgt Mr. D.U. Stikkerplaquette

Foto:

Voormalig VVD-raadslid en fractievoorzitter Boudewijn van der Woerd ontving zaterdag 26 november de prestigieuze Mr. D.U. Stikkerplaquette uit handen van Manfred Vogels, voorzitter van het VVD Netwerk Eemland.

De Mr. D.U. Stikkerplaquette is genoemd naar de eerste voorzitter van de VVD en behoort tot de hoogste onderscheidingen voor politieke ambtsdragers binnen de VVD en wordt in bijzondere gevallen toegekend door het landelijke hoofdbestuur.

Boudewijn van der Woerd is van 1990 tot 2000 raadslid en fractievoorzitter voor de VVD geweest in de toenmalige gemeente Hoevelaken. Van 2002 tot het voorjaar van 2022 vervulde hij die functie in de gemeenteraad van de fusiegemeente Nijkerk. Meer dan dertig jaar heeft Van der Woerd zich op die manier ingezet voor de Hoevelakense en Nijkerkse gemeenschap. Door zijn inhoudelijke kennis en zijn verbindende rol in de gemeenteraad genoot hij gedurende zijn lange politieke loopbaan brede waardering binnen de Nijkerkse politiek en de plaatselijke gemeenschap. Op die manier heeft Van der Woerd een grote stempel weten te drukken op de gemeente Nijkerk en het dorp Hoevelaken. Voor deze bijzondere inzet en verdienste heeft het hoofdbestuur van de VVD de Mr. D.U. Stikkerplaquette toegekend.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen