Prijzen WK Pool uitgereikt door Expert Nijkerk

De drie prijswinnaars van de WK Pool en Delano Tielrooy van Expert Nijkerk (links)
De drie prijswinnaars van de WK Pool en Delano Tielrooy van Expert Nijkerk (links)
Foto: Arjen Gerritsma

De Expert WK Pool van de Nijkerkse Expert-vestiging is gespeeld en de slag om ‘de beste voetbalkenner van Nijkerk en omstreken’ leverde 3 meestervoetbalexperts op die de uitkomst van het WK voetbal het allerbeste voorspelden. Henri van Hierden scoorde de meeste punten.

Extra punten waren er te verdienen met het voorspellen van weetjes als het aantal uitgedeelde rode en gele kaarten, het aantal doelpunten en wie de topscorer van het voetbalevenement zou zijn. De prijswinnaars kregen zaterdag 31 december hun gewonnen prijs overhandigd door Delano Tielrooy van Expert Nijkerk.

Drie prijzen

De 3 winnaars zaten met de punten redelijk dicht bij elkaar. Henri van Hierden scoorde 6462 op de ranglijst en won de hoofdprijs, een LG LED TV. Hij voorspelde dat Mbappé de topscorer van het WK zou worden en zat heel dicht bij het aantal rode en gele kaarten. Ook het aantal doelpunten voorspelde hij bijna goed. Het aantal was 170 en Van Hierden vulde in dat het er 172 zouden zijn.

De tweede prijs was voor Michel van Dasselaar die met 6437 punten een JBL Pulse 5 won. De derde prijs, een airfryer van Inventum, werd overhandigd aan Alwin van de Water die 6263 punten scoorde.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen