Sparta wint bij DVS’33 (video)

ERMELO – Sparta heeft zaterdag 21 januari de eerste wedstrijd na de winterstop met 0-2 gewonnen van DVS’33.

Niet hartverwarmend

Op een mistig en ijskoud DVS-sportpark, waar de verlichting al voor de wedstrijd was ontstoken, was het spel van beide ploegen zeker niet hartverwarmend. De eerste helft leverde nauwelijks kansen op. De thuisploeg was in de 17e minuut nog het dichtst bij een treffer, toen Lars van Wetering rakelings naast schoot. Maar Sparta opende in de 37e minuut de score. Nadat een Ermelose aanval was doodgelopen, volgde een razendsnelle counter, waarbij oud-DVS’er Mike Ahrens met een dieptepass aanvoerder Roy Bakkenes bereikte die vervolgens behendig 0-1 scoorde. Op slag van rust was de thuisploeg dichtbij de gelijkmaker; een scherpe voorzet van Benjamin Roemeon vanaf links kon ternauwernood tot corner verwerkt worden door de Nijkerkse defensie.

In de tweede helft vergrootte Sparta de voorsprong, toen Jake Wollgarten uit een corner de 0-2 inkopte. Bij de thuisploeg, waar de van IJsselmeervogels overgekomen Jarno Westerman zijn debuut maakte, zorgde Sem de Wit met twee kopballen uit corners nog voor enig gevaar, maar doelman John Jansen kwam niet echt in de problemen.

bron: Ermeo.nieuws.nl

Wil je de hele wedstrijd terugzien? Dan kan dat, dankzij DVStv.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?