Goud en brons voor turnsters van Excelsior

goud en de beker
goud en de beker
Foto:

Afgelopen zaterdag 28 januari stond de tweede teamwedstrijd van het seizoen op het programma voor de middenbouw turnsters.

vierde

In totaal deden er 16 turnsters mee. 10 turnsters in middenbouw 7 en 6 turnsters in de middenbouw 5.

In de eerste wedstrijdronde mochten twee teams van de middenbouw 7, laten zien waar ze de afgelopen tijd goed voor hadden getraind. Er werden nette oefeningen neerzet, af en toe wat kleine foutjes. Maar wat mogen ze ontzettend trots zijn op hun zelf en wat ze hebben neergezet. De mooie oefeningen en het harde werk werd beloond met een mooie gouden medaille voor Joelle, Linde, Emy, Blanka en Sanne en een 4e plek voor Milou, Marya, Adaya, Saar en Elise

brons

Het team dat goud won uit middenbouw 7, mocht ook nog eens een beker in ontvangst nemen omdat zij van de twee wedstrijden bij elkaar de hoogste scores hadden. Goed gedaan!
In wedstrijdronde 2 mochten de 6 turnsters van middenbouw 5 laten zien waar zij de afgelopen tijd goed voor hebben getraind. Ook zij lieten goede oefeningen zien, met hier en daar wat kleine foutjes. Maar wat mogen ze trots zijn op hun zelf. Het goede werk werd beloond met een mooie bronze medaille voor Fay, Femke, Silvy, Amber, Jane en Elin.
Nu afwachten wie zich heeft geplaatst voor de finale op 15 april.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen