koploper Celeritas te sterk voor Voice

De herenhandballers van Voice kwamen afgelopen zaterdag duidelijk tekort tegen lijstaanvoerder Celeritas.

De thuiswedstrijd in Strijland werd met 14-25 verloren.

Celeritas heeft dit seizoen pas een wedstrijd verloren. Ook eerder dit seizoen was de ploeg duidelijk te sterk voor Voice. Bij Voice ontbraken een aantal spelers dus de verwachtingen waren niet hooggespannen.

Voice begon zwak aan de wedstrijd. In de eerste minuten lukte het niet om de doelman te passeren. Ook Celeritas had moeite met scoren, maar wist wel een paar keer het net te vinden. Voice kwam niet verder dan 4 doelpunten en keek bij rust tegen een 4-11 achterstand aan.

De tweede helft ging in eerste instantie gelijk op. Voice kwam makkelijker tot scoren, maar Celeritas hield een grote voorsprong. Met nog zo’n 10 minuten te spelen zakte het niveau bij Voice waardoor Celeritas een grotere voorsprong kon pakken. Voice herpakte zich in de laatste minuten en hield de schade nog enigszins beperkt.