JIN is op de helft

Jumping Indoor Nijkerk is op de helft.

Woensdag en donderdag

De beste combinaties over de twee parcoursen verdienden een felbegeerde plek in de finale op de vrijdag- of zaterdagavond. De finalisten strijden naast de geldprijzen, eer en roem ook nog voor de Nijkerkse Torenbokaal, die als wisseltrofee te winnen is.

Vrijdag en zaterdag


De vrijdag start vergelijkbaar met de voorgaande dagen. De parcoursen worden verreden in verschillende klassen. Op de vrijdagmiddag en avond worden de hoogste klassen verreden: de klasse 1.30m, daarna volgt de 1.35m en rond 19.30u wordt de klasse 1.40m verreden. Het blijft niet alleen bij spectaculaire hoogtes, want ook de finales van de klassen 1.30m/1.35m worden nog verreden! Tijdens en tussen de finalerubrieken zorgt Frans Kas voor extra sfeer en duidelijkheid bij de foutloze rondes. Wie-o-wie gaat er met de hoofdprijs naar huis? Naar huis? Ho, ho niet gelijk naar huis want zowel op de vrijdag- als op de zaterdag is er feest! Op de vrijdagavond met zanger Danny Heden onder andere bekend van zijn singles “Jij Bent Het” en “Ik Wil Jou”.

De zaterdag wordt gestart met de laatste kans om een plek in de finales van de klassen 1.00m, 1.10m of 1.20m te bemachtigen. En rond 18.00u is het dan zover, dan barst de strijd los, wie gaat er vandoor met de winst? Tot slot, als afsluiting van het seizoen maar ook van de Jumping Indoor Nijkerk 2023, gaat de muziek aan en is het feest met onder andere het duo De Havenzangers!

In de fotoserie weer een aantal foto’s van Arjen Gerritsma. Op zijn site vind je er nog veel meer.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen