Sparta Nijkerk vr1 heeft nieuwe trainster volgend seizoen

Andrea Nagel rechts
Andrea Nagel rechts
Foto:

Als blijk van vertrouwen is er een tweejarig contract overeengekomen tussen Andrea Nagel en Sparta Nijkerk.

Nagel (Veenendaal en 40 jaar) heeft zelf op niveau gevoetbald bij onder andere Reiger-Boys, Kolping Boys en DTS Ede.

Na haar voetbalcarrière ging zij zich richten op het trainerschap en haalde snel haar UEFA C opleiding. In de 8 jaar dat zij nu trainster is, heeft zij via clubs als DTS Ede, Sporting ’70 en Fortissimo al een mooie route uitgestippeld.

Hoofd opleiding meiden- en vrouwenvoetbal bij Sparta Nijkerk Mirsad Abdulovic geeft aan erg blij te zijn met de aanstelling van Andrea. “Omdat Andrea naast hoofdtrainer ook verantwoordelijk is voor technische zaken bij Fortissimo weet ze hoe belangrijk ontwikkeling van (jeugd)speelsters en samenwerking tussen VR1 en VR2 is. Om onze ambities waar te kunnen maken en op termijn de stap naar de hoofdklasse te kunnen maken is dat essentieel. Daarnaast is Andrea als geboren Alkmaarse nuchter, to the point en duidelijk in de communicatie. Eigenschappen die goed passen bij de huidige spelersgroep”.

Andrea Nagel: “Uit de gesprekken die ik heb gehad blijkt een duidelijke ambitie die daarnaast ook nog eens goed is onderbouwd met beleid. Bovendien zijn de randvoorwaarden in het algemeen erg goed geregeld waardoor ik goed tot mijn recht kom als trainer/coach. Sparta Nijkerk is voor mij op dit moment de perfecte club omdat mijn persoonlijke ambities goed aansluiten bij die van de club. Belangrijk voor mij als teamplayer, is dat we samen met de speelsters en staf de selectie VR1/VR2 optimaal ontwikkelen waardoor de prestaties ook gaan volgen. De huidige staf en speelsters hebben afgelopen jaren mooie stappen gemaakt. Nu de taak om verder te bouwen met iedereen die Sparta Nijkerk een warm hart toedraagt. Ik kijk in ieder geval met groot enthousiasme uit naar deze nieuwe uitdaging”.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen