Samenwerking Covebo/MAATT en Sparta Nijkerk opnieuw bezegeld

Foto:

Zeg je Sparta Nijkerk, zeg je Covebo Uitzendgroep.

Het bedrijf ondersteunt de club al bijna vanaf de datum dat de bedrijfsactiviteiten werden opgestart. Jarenlang prijkte de naam op de borst van het eerste team van Sparta Nijkerk en de laatste jaren werpt Covebo zich op als belangrijke Jeugdsponsor.

De overeenkomst met de Nijkerkse onderneming werd onlangs met maar liefst 6 jaar verlengd. “We denken al een tijdje mee met de club over een goede invulling van de samenwerking. Dat heeft even geduurd en daarmee was het eerste jaar van onze nieuwe overeenkomst al bijna verstreken voordat de handtekening er onder stond. Dat heeft ons doen besluiten officieel te herstarten op 1 juli aanstaande. Dit tussenjaar nemen we daarbij echter ook voor onze rekening” stelden Chris van de Boom en Richard Rademaker van Covebo.

Met ingang van de komende voetbaljaargang maakt de club een begin met de bedrukking van de wedstrijdkleding voor alle jeugdteams met de namen van Covebo en MAATT. Rademaker: ”De naam Covebo is al lang ingeburgerd in de samenleving. MAATT, onderdeel van de Covebo Groep, is gespecialiseerd in de installatietechniek. Daar brengen wij ondernemers en professionals samen. We zorgen voor gemotiveerde en goed opgeleide werknemers die we niet voor niets strijders in de installatietechniek noemen”.

De club stelt nadrukkelijk dat lopende kledingcontracten uiteraard gerespecteerd worden zodat een periode van ca. 3 jaar is vastgesteld waarin alle Sparta jeugd in Covebo en MAATT wedstrijdkleding loopt”. Voor overige teamkleding (trainingskleding, tassen etc.) blijft de club zoeken naar goedwillende sponsors

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen