48ste ReVoNij competitie tot het eind toe spannend

Woensdag 10 mei is er door alle 21 teams enthousiast gestreden voor hun definitieve eindklassering.

Vanaf half acht werd als eerste met veel inzet gestreden door de damesteams.

De tweede klas is ook dit jaar tot het eind toe spannend geweest. De G&G giRLs de nummer twee in 2022 begonnen op de eerste plaats aan de avond, maar door set verlies tegen het Corlaer college, de kampioen, van 2022, kwam het team van Leut langszij. Het leek erop dat dat G&G het weer op de laatste avond zouden verspelen. Leut koffiekamers kon de nieuwe koppositie niet waarmaken. In de eerste set werd van de Horst nog verslagen, maar daarna werden twee sets nipt verloren en gaf in deze wedstrijd de titel weg.

Het team van G&G giRLs , vorig jaar verliezend finalist, kon nu het kampioenschap vieren. Officieel nadat er één set was binnengehaald tegen Team Xero. Van de Horst montage is derde geworden, voor het mixed team van het Corlaer college dat de titel uit 2022 niet heeft geprolongeerd. Puntje voor de Sfeer werd ingehaald door het team van Corlaer. Het team wil graag doorgaan in de tweede klas, maar zoekt nog één of twee spelers.

De dames van het Corlaer college haalden gelijk hun eerste puntje binnen waardoor de kampioenschap vlag gehesen kon worden. Begin maart leek het kampioenschap er nog niet in te zitten, maar met de overwinning op de toenmalige koploper Loonbedrijf Verhoef kwam er een kentering. Daarna hebben de Corlaer dames vleugels gekregen en hebben ze bijna geen set meer verloren. Loonbedrijf Verhoef heeft dit tempo niet bij kunnen houden, maar toch met grote voorsprong op de tweede plaats geëindigd.

2023 is tot nu toe een succesvol jaar voor de Corlaer dames, maar op het Nieuwjaarstoernooi zijn ze ook al met vlag en wimpel kampioen geworden.

In de eerste klas was de titelstrijd niet meer spannend omdat het team van Leger des heils superieur was. Begin maart met nog negen wedstrijden voor de boeg had het al een voorsprong van twintig punten op het team van Holland Aandrijftechniek. Dit hebben ze geconsolideerd en zijn derhalve met grote voorsprong kampioen geworden. Het team wil de titel graag verdedigen, maar heeft te weinig spelers die door willen gaan in de nieuwe competitie, datzelfde geldt ook voor nummer twee Heijmans bouw.

Na de prijsuitreiking is er nog uitgebreid gefeest tot in de kleine uurtjes in de gezellige Bar van Strijland.

Nieuwe competitie


Het lijkt nog ver weg, maar begin september zal de 49ste Revonij competitie van start gaan. Veel teams hebben zich al ingeschreven.
In de eerste klas zoekt één team nog versterking met één of twee spelers. Dit geldt ook in de tweede klas. Hier zoekt één team nog versterking met één of twee dames/heren. Bij de dames is er nog één team dat versterking zoekt met minimaal twee speelsters.

De kosten voor één speler/speelster zijn maximaal €45,00 p.p. voor gemiddeld twaalf woensdagavonden en minimaal 24 wedstrijden.

Alle wedstrijden zijn in sporthal Strijland. Er wordt in een dames en een heren/mixedklasse gespeeld. Er zijn bij de heren/mixed klassen twee niveaus en de dames één of twee.

Als je geïnteresseerd bent, kun je mailen naar [email protected] Inschrijven als individu kan t/m 30 mei 2023. De meeste spelers zijn meestal geen actieve volleyballers maar ze spelen enthousiast mee in deze ReVoNij competitie
De nieuwe competitie begint op 13 september in Sporthal Strijland. Deze competitie is van september tot begin december en van februari tot mei.

Meer info staat op de website van Revonij.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen