Van 18 tot en met 21 mei werkzaamheden Valleilijn

Foto:

.Vanwege werkzaamheden is de treindienst op de Valleilijn aangepast van 18 tot en met 21 mei.

18 mei

Op 18 mei rijden er bussen in plaats van treinen tussen Amersfoort Centraal en Barneveld Centrum. Tussen Barneveld Centrum en Ede-Wageningen rijden de treinen volgens dienstregeling. Er zijn enkele uitzonderingen:
De treinen vertrek Amersfoort Centraal 7.09 uur en 7.39 uur naar Ede-Wageningen vervallen in zijn geheel. Er rijdt op deze ritten een bus van Amersfoort Centraal naar Ede-Wageningen.
De treinen vertrek Ede-Wageningen 23.53 uur en 0.23 uur naar Amersfoort Centraal vervallen in zijn geheel. Er rijdt op deze ritten een bus van Ede-Wageningen naar Amersfoort Centraal.

19 mei

Op 19 mei rijden er bussen in plaats van treinen tussen Amersfoort Centraal en Barneveld Centrum. Tussen Barneveld Centrum en Ede-Wageningen rijden de treinen volgens dienstregeling. Er zijn enkele uitzonderingen:
De treinen vertrek Amersfoort Centraal 5.09 uur en 5.35 uur naar Ede-Wageningen vervallen in zijn geheel. Er rijdt op deze ritten een bus van Amersfoort naar Ede-Wageningen.
De treinen vertrek Ede-Wageningen 0.23 uur en 0.53 uur naar Amersfoort Centraal vervallen in zijn geheel. Er rijdt op deze ritten een bus van Ede-Wageningen naar Amersfoort.

20 mei

Op 20 mei rijdt er twee keer per uur een trein van Amersfoort Centraal naar Ede-Wageningen v.v. De treinen vertrekken 1 minuut eerder vanaf Amersfoort Centraal, de overige vertrek- en aankomsttijden wijzigen niet. De treinen die tussen ca. 08.30-18.00 uur van Amersfoort Centraal naar Barneveld Zuid v.v. rijden vervallen op 20 mei.

21 mei

Op 21 mei rijdt er twee keer per uur een trein van Amersfoort Centraal naar Ede-Wageningen v.v. De treinen vertrekken 1 minuut eerder vanaf Amersfoort Centraal, de overige vertrek- en aankomsttijden wijzigen niet.

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd en krijgen het advies de reis voor vertrek te plannen in de reisplanners.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen