Hoofd Opleiding ontvangt prijs van de KNVB

Foto:

Op zaterdag 6 mei ontving Mirsad Abdulovic uit handen van Jan kroes van de KNVB een prijs voor zijn werk als Hoofd Opleiding Vrouwen en Meiden.

Met deze prijs laat de KNVB blijken dat v.v. Sparta Nijkerk, met Mirsad als uithangbord van het meiden en vrouwen voetbal binnen de vereniging, zich uitstekend profileert.

Elk seizoen roept de KNVB leden en verenigingen op tot het nomineren van Hoofd Opleidingen die zich op een bijzondere manier inzetten. Uit deze verzamelde nominaties koos de KNVB Mirsad als één van de winnaars. Zijn inzet en die van vele anderen binnen de vereniging wordt gezien als bijzonder positief in het kader van het verder ontwikkelen van het meiden- en vrouwenvoetbal.

Mirsad was verbaasd dat hij de prijs, bestaande uit een uitgebreid materialenpakket, kreeg uitgereikt. Na enigszins bekomen te zijn van de verrassing liet hij weten zeer verheugd te zijn. ,,Ik ontvang deze prijs nu, maar eigenlijk is hij voor iedereen die zich inzet binnen de meiden- en vrouwentak van onze vereniging. Samen hebben we bereikt waar we nu staan en werken we hard aan verdere verbetering.”

bijdrage van Rob Schoon

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen