Uitgelicht: De website van Lekker Nijkerk

Foto:

Op woensdag 10 mei werden de vernieuwde website en nieuwe gids van LekkerNijkerk gepresenteerd tijdens de netwerkavond Toeristische Sector bij Hart van Holland.

Waar de nadruk wellicht eerder lag op het aantrekken van bezoekers buiten Nijkerk is de insteek van de nieuwe website om het verschillende aanbod goed te presenteren aan de inwoners van Gemeente Nijkerk. De Cultuurmakelaars werken nauw samen met LekkerNijkerk om cultuur nog beter zichtbaar te maken op de website en social media. Er is bijvoorbeeld een cultuur & historie pagina (nog onder constructie).

Wat je kan doen als cultuuraanbieder is:

  • Je evenementen in de agenda zetten. Onderaan in de footer staat ‘meld hier je event aan’. Middels een heel simpel formulier zet je een event in de agenda.
  • Bij het plaatsen van bijvoorbeeld Instagram Stories waar je brede zichtbaarheid aan wilt geven, tag @lekkernijkerk, dan kunnen zij deze ook delen op het LekkerNijkerk kanaal (3.546 volgers).
  • De cultuuraanbieders met een eigen locatie kunnen een bedrijfspagina maken door de informatie te sturen naar [email protected] Een extra mogelijkheid tot zichtbaarheid. Bekijk een voorbeeld van zo’n bedrijfspagina hier en bekijk of dit relevant kan zijn.

Een rubriek van de Cultuurmakelaars

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Dossier: Uitgelicht

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen