Holland Jersey groeit op de Chinese markt

Foto:

Het bedrijf aan de Melkrijder lanceert premium kleinverpakking voor ‘on the go’ en voor gebruik op school!

Holland Jersey levert sinds begin 2022 houdbare Jersey melk in literverpakking aan China. Na een succesvolle introductie, heeft het bedrijf aanvragen ontvangen voor kleine verpakkingen voor sampling, voor kinderen en voor onderweg. De focus ligt voornamelijk op mensen die op zoek zijn naar een product met een hoge kwaliteit en een unieke smaakbeleving. De markt voor melk in China groeit en met name de 200 ml verpakkingen zijn populair in China.

Holland Jersey is gestart in Shanghai bij een diverse premium warenhuizen en nu naast Shanghai ook in Shengzhen verkrijgbaar bij de premium supermarkten Takashimaya, Bailian Century Store, City Super, Bailian Century Store, Apita en Huansheng. Het doel is om per stad te groeien. De focus is het opbouwen van een fanbase met loyale klanten. Dit gebeurt onder andere door actief te zijn op de Chinese versie van TikTok met een dagelijkse Holland Jersey show. Holland Jersey is actief op de belangrijkste e-commerce platforms van China: JD, Meituan en TikTok.

Over Holland Jersey

Holland Jersey is opgericht in 2015 en is onderdeel van de VOB-Holland groep. Holland Jersey richt zich volledig op Jersey melk en is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen zuivelmerk met een breed assortiment: melk, yoghurt, kaas, boter en melkpoeder. Het merk in de karakteristieke zwarte verpakking is in Europa te koop in diverse supermarkten en groothandels en wordt ook geëxporteerd naar Israël, Singapore, Zuid-Korea en China. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, ging Holland Jersey in 2020 een partnership aan met Vandersterre voor de verkoop en marketing van Holland Jersey in Nederland en internationaal.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen