Ebbenhorst soms open in de zomer

Foto:

Op de Ebbenhorst hebben ze er zomers altijd last van, mensen over de hekken klimmen om zich toegang tot de velden en de gebouwen te verschaffen.

De talloze bordjes Verboden toegang” worden daarbij genegeerd, of in veel gevallen zelfs verwijderd. Vooral in het weekeinde is het raak en lijkt het sportcomplex wel een vrijplaats.
Voor Sparta Nijkerk is dit inmiddels een onhoudbare situatie. Er worden vernielingen aangericht en er blijft steevast een enorme bende achter. Daarom heeft het bestuur contact gezocht met de wijkagent en met handhaving.

Soms open

Om de jeugd in vakantietijd toch een beetje tegemoet te komen, gaan het B- en het T-veld, bij wijze van proef, op maandagmiddag van 13.00 tot 17.00 open voor leden en niet-leden die toch graag een balletje willen trappen. Het hek bij de achteringang zal dan open zijn en fietsen kunnen daar ook worden geparkeerd. Vanaf die ingang gaat het dus om het 1e en het 2e veld aan de rechterzijde.
Dat betekent gelijk ook: niet op het hoofdveld, op het natuurgras, of op De Kweekvijver.

Op de bon

Verder is het complex diccht.  Mensen, die toch de velden op gaan, worden op de bon worden geslingerd, goed  voor een flinke boete. De boodschap mag duidelijk zijn: “niet over de hekken klimmen” Je maakt je dan immers schuldig aan een overtreding volgens artikel 461 van het Wetboek van Strafrecht.

Het bestuur van Sparta: “Over een tijdje volgen de reguliere trainingen weer. Word lid van de verenging en leef je daar uit tijdens trainingen en wedstrijden. Dat is ook veel leuker!”

bron: website van Sparta

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen