Shoppen en proeven tijdens Voorproefje Nacht van Nijkerk

Foto:

Zo’n 30 winkels doen mee aan het Voorproefje tijdens de Nacht van Nijkerk op donderdag 17 augustus.

Het Voorproefje is een speciale shop- en proefroute door de winkelstraten in de binnenstad. Deelnemende winkels zorgen voor exclusieve aanbiedingen en koopjes en organiseren speciale winkelstunts tussen 17.00 en 21.00 uur. Het evenement is door organisatiebureau Proef de passie bedacht in samenwerking met de Nijkerkse Ondernemers Vereniging.

Omdat er dit jaar tijdens de Nacht van Nijkerk geen braderie is willen de winkelondernemers toch graag wat extra gezelligheid in het centrum creëren. “De Nacht van Nijkerk is altijd erg gezellig op het Plein en in de cafés, maar ook de winkels willen graag de sfeer van ontmoeten en nog even samen dat fijne vakantiegevoel”, aldus de organisatie. Iedereen die als shopper wil meedoen aan het winkelen en proeven krijgt een speciaal Nacht-van-Nijkerk-Glas. Het glas geeft toegang tot de shoproute met de koopjes en het proeven van een hapje en een drankje in ruim 30 winkels. Reserveren voor het glas en de shoproute is aan te raden en kan via proefdepassie.com.

Shop- en proeflocaties

De winkels die meedoen aan het Voorproefje zijn te herkennen aan een poster op de deur of in de etalage waar ‘shop- en proeflocatie’ op staat. Elke winkelondernemer zorgt straks voor een ander hapje en drankje om te proeven. Dit kan variëren van koffie en thee tot limonade en wijn of speciaal bier. Er zijn ook winkels die hun eigen producten presenteren om te proeven. Qua acties is er ook veel variatie. De mannen van Brandhof organiseren wedstrijdjes spijkerbroekhangen, Toff Fashion laat de shoppers darten voor korting en Opticien Van der Goot lanceert de actie Brillen & Bubbels.

Reserveren

Omdat er slechts een bepaald aantal glazen beschikbaar is wordt aangeraden om te reserveren voor het Voorproefje. Dat kan via proefdepassie.com of het scannen van de qr-code op een van de posters die men kan vinden in de binnenstad. Alleen met het unieke glas heeft men toegang tot de shoproute en het proeven van de hapjes en de drankjes bij de winkels. Meer informatie: proefdepassie.com.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen