Sponsoren verlengen samenwerking met Sparta

Foto:

Van Duinkerken Sport en Kamperen, Deventrade en Sparta Nijkerk zijn onlangs een nieuw 4-jarig kledingcontract overeengekomen.

Met ingang van het seizoen 2023-2024 speelt de Nijkerkse club in zelf ontworpen kleding van het merk Stanno. Partijen kwamen daarvoor een 4- jarig contract overeen.

Sparta Nijkerk neemt in die periode afscheid van huidige kledinglijn van Hummel. Over enkele seizoenen spelen alle teams in Stannokleding. Van Duinkerken Sport en Kamperen, al jaren vertrouwd partner van de club, blijft ook in deze constructie als sponsor aan de club verbonden en zal daardoor ook terug te vinden zijn op de rugzijde van alle jeugdshirts. Leverancier, distributeur en club geven aan zeer content te zijn met de nieuwe verbintenis.
Tijdens het toernooi om de Harry Hamstra Cup werden de contracten ondertekend en de hoop uitgesproken dat de hernieuwde samenwerking zal leiden tot veel sportieve successen.

Op de foto van links naar rechts: Nico Fiegen (voorzitter Businessclub Sparta Nijkerk), Jelle Jaap van Hoff (kleding coördinator Sparta Nijkerk), Ariën Appeldoorn (Directeur Van Duinkerken), Jasper Groeneveld (Accountmanager Deventrade), Erik Plug (Penningmeester v.v. Sparta Nijkerk), Johan Evers (voorzitter v.v. Sparta Nijkerk)

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen