Gospellight vanaf 3 september op A1 radio

Foto:

De uitzending is wekelijks van 10.00 – 12.00 te beluisteren.. En zal in de avond na te beluisteren zijn via de eigen website.

Het christelijke jongeren programma zal twee uur per week bij de A1 Mediagroep worden uitgezonden. Het programma heeft zijn oorsprong in Midden-Nederland en was ooit voor het eerst te beluisteren in de periode 1992 tot 2011. Er waren redenen om destijds de uitzendingen te staken. Het unieke van het programma is dat het een van de oudste gospelprogramma’s in Nederland is, ook een van de eerste programma’s die via internet te beluisteren was. Vanaf zondag 3 september opnieuw te beluisteren via de ether. Iedere zondag van 10.00 – 12.00 uur. Vanaf januari is het de bedoeling om meer aandacht te besteden aan gospelkoren / bands uit de eigen streek.

Het programma is verdeeld in twee uren, in het eerste uur is er een afwisseling van Nederlands en Engelstalige lofprijs en aanbidding. In het tweede uur bestaat de muziek uit de stijlen pop, dance, rock en praise. De bedoeling is om vanaf januari ook lichte informatie in het programma uit te zenden over gospelmuziek, jongeren / kerkelijke berichten uit de streek.

Informatie voor Gospellight is welkom via de mail op : [email protected]

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen