Hoofdkantoor MO-EV (More Electric Vehicles) komt aan de Bruins Slotlaan

Foto:

MO-EV (More Electric Vehicles) is een nieuw bedrijf dat is opgericht door Doeke Boersma en Theo Huijbreghts.

Theo Huijbreghts kennen velen van het voormalige reclamebureau Crea & Artiva en vandaag de dag nog steeds Commissaris en voorzitter bij de Rabobank Randmeren.

MIssie

Theo Huijbreghts (l)

“MO-EV staat voor More Electric Vehicels. Huijbreghts: “Dit is precies waar we ons steentje in bij willen dragen. Onze visie reikt verder dan alleen het verminderen van CO2-uitstoot. Wij willen ondernemers en bedrijven bewust maken van de voordelen van groen vervoer en hen inspireren om over te stappen op duurzame alternatieven zoals elektrische fietsen en scooters. Als we bijvoorbeeld kijken naar de thuisbezorgd markt is de vraag enorm gegroeid van ondernemers. De vraag naar betrouwbare voertuigen en betrouwbare partners was voor ons reden MO-EV op te richten. We kunnen dan bijdragen aan een betere leefomgeving maar ook aan de veiligheid op de weg.”

Bij MO-EV geloven wij sterk in een wereld waarin mobiliteit geen schade toebrengt aan het milieu. Daarom bieden wij duurzame elektrische fietsen en scooters aan die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften voor zakelijke toepassingen.

Het kantoor opent 21 september aan de Bruins Slotlaan 84.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen