Meer tijd voor inspraak Skaeve Huuse in Amersfoort

Foto:

Permanent cameratoezicht, een speciaal telefoonnummer, een omheining en contact met politie en boa.

Dat zijn de veiligheidsmaatregelen voor het toekomstige woonproject in de Amersfoortse wijk Vathorst, voor mensen die woonoverlast veroorzaken. Zij kampen vaak met psychische klachten, verslaving of een verstandelijke beperking. Bij 2500 huishoudens in Vathorst en Nijkerk viel woensdag een brief op de deurmat over het vervolg van het plan voor Skaeve Huse in Vathorst-Noord. Het plan voor de speciale zorgwoninkjes aan de Palestinaweg Oost zorgde al vanaf het begin voor veel ophef.

bron: AD

Meer tijd voor inspraak

Omwonenden en andere belangstellenden krijgen trouwens meer tijd om te reageren op de plannen voor Skaeve Huse in Vathorst-Noord, op de grens met Nijkerk.

Op dinsdag 19 september ontvangen omwonenden van Palestinaweg Oost 3-5 een brief met daarin een uitnodiging voor een spreekuur op 11 oktober. Tijdens een persoonlijk gesprek met medewerkers van de gemeente Amersfoort, Omnia Wonen en de zorgaanbieders worden eventuele vragen beantwoord en reacties op de concept kaderstellende notitie toegelicht.

De reactietermijn op die notitie is verlengd tot en met 22 november 2023. Als je gebruik wilt maken van het spreekuur, dien je je aan te melden via [email protected]. Als je je telefoonnummer vermeldt, bellen we terug om een tijd af te spreken. Als je een reactie wilt doorgeven op de concept kaderstellende notitie, kun je ook mailen naar [email protected]. Maar dat kan ook per post naar Gemeente Amersfoort, Postbus 4000, 3800 EA Amersfoort ter attentie van Petra Keur.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen