WSN levert 19 appartementen op in Het Spaanse Leger

Foto:

Met de oplevering van 19 sociale huurwoningen aan Kroonwerk in de nieuwbouwwijk Het Spaanse Lege breidt de WSN haar woningvoorraad uit.

De sleutels van de 19 nieuwe appartementen zijn uitgereikt door projectleider Peter Bitterling en klantconsulent Froukje Wildering. Froukje: ‘De oplevering is voorspoedig gegaan. De bewoners konden niet wachten om direct aan de slag te gaan!”

Michiel van Baarsen, directeur-bestuurder WSN: “Ik ben heel blij dat we nieuwe woningen opleveren. Het vergroten van het aantal betaalbare huurwoningen in de gemeente Nijkerk is een belangrijk doel waarover we met de gemeente prestatieafspraken hebben gemaakt.
Met de nieuwe appartementen, geschikt voor één- en meerpersoonshuishoudens uit alle leeftijdsgroepen, bieden we enerzijds de
mogelijkheid aan senioren om door te stromen en anderzijds bieden we woonruimte voor starters op de woningmarkt.”

Mevrouw Boone, een van de nieuwe huurders, is erg blij met haar nieuwe huis. Ze merkt op: “Ik voel me bevoorrecht om hier te wonen. Het is leuk dat er diverse (gezins)samenstellingen en leeftijden in dit gebouw een thuis hebben. Ik ben zelf wat ouder, dus het is fijn om naast mij een jong gezin te hebben. Dat houdt me jong!’

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen