Van Ramshorst sponsort nu ook mannenschaatsers

De winter staat voor de deur, het schaatsen dus ook.


Daarom werden in de showroom van autobedrijf Van Ramshorst (voor het vierde jaar hoofdsponsor) vrijdagavond twee ploegen gepresenteerd. Een vrouwen- en een mannenploeg.

De mannen (Rick Meijer-20 jaar, Chris Berkhout -16 jaar, Joost de Jong – 21 jaar en Daan Berkhout ook 21 jaar) komen uit in de beloftedivisie.

Laura van Ramshorst rijdt niet meer mee in de vrouwenploeg. Die bestaat uit Eline Jansen – 21 jaar, Femke Mossinkhof -22 jaar en de nieuwkomers Janne Berkhout en Sofia Schilder. Zij komen uit in de Topdivisie, in de beloftedivisie rijdt Susanne Prins.

Veel verandering

Doordat de dames nu met de heren mee kunnen trainen wil team van Ramshorst Renault een extra stap zetten en meer podiumplekken
behalen. Men wil het liefst meerdere keren podium rijden dit seizoen. Beide teams zijn jong en ze zullen het voornamelijk van de kunstijswedstrijden moeten hebben. De wedstrijden op buitenlandsnatuurijs (Weissensee en Zweden) vraagt wat meer ervaring en hardheid.

Topsport draait natuurlijk om resultaten, maar de teams hebben echter een eigen logo op onze kleding staan #nopressure. Het team van Ramshorst gelooft erin dat presteren vanuit plezier zonder druk uiteindelijk leidt tot de beste prestaties. Daarnaast zullen ze net als andere jaren liever strijdend ten onder gaan dan gemakkelijk naar een top10 plaats rijden.

De rol van ploegleider Martin van de Pol is om het team in goede banen te leiden en te begeleiden met de juiste trainingschema’s.

De eerste wedstrijd rijden ze vandaag, zaterdag 21 oktober in Groningen.

Nog wat meer foto’s van Harry van ’t Veld in de fotoserie

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen