Tabaksspeciaalzaak opent deuren naast Albert Heijn

Foto:

Ondernemer Gerard van den Tweel opent op maandag 6 november 2023 een tabaksspeciaalzaak naast zijn Albert Heijn-supermarkt in Nijkerk.

28 Jaar geleden werd de Albert Heijn geopend aan de Frieswijkstraat evenals de inpandige Gall&Gall-slijterij. Met een nieuw assortiment rookvrije producten staat het team van Tabaksspeciaalzaak Nijkerk klaar om nog meer volwassen rokers goed te informeren over deze betere alternatieven, aldus het persbericht.

Vanaf 1 juli 2024 is het verboden rookwaren in de supermarkt te verkopen. Door te stoppen met de verkoop van tabaksproducten bij
de servicebalie en deze te verplaatsen naar een aparte tabaksspeciaalzaak komt er meer ruimte om het zelfscanplein verder uit te breiden.

Die plannen waren er sowieso al. Want lange wachtrijen en veel verschillende handelingen bij de servicebalie zorgden ervoor dat klanten niet altijd snel en gemakkelijk konden afrekenen.
Klanten in de supermarkt worden straks sneller geholpen. Volwassen rokers kunnen in de tabaksspeciaalzaak niet alleen snel worden geholpen, maar ook terecht voor informatie over rookvrije alternatieven. De Tabakspeciaalzaak Nijkerk gaat 100 procent in op leeftijdsverificatie. Tabak- en nicotinehoudende producten zijn alleen voor meerderjarigen. In de nieuwe zaak kunnen
klanten terecht voor rookwaren en kansspelen.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen