Johan de Jager nieuwe gemeentesecretaris

Foto:

Het college van burgemeester en wethouders van Nijkerk heeft besloten Johan de Jager te benoemen als gemeentesecretaris.

De Jager is sinds eind mei dit jaar al actief als interim-gemeentesecretaris bij de gemeente Nijkerk.

De afgelopen maanden heeft De Jager de basis gelegd voor een koerswijziging van de gemeentelijke organisatie. De focus komt meer te liggen op het zogenaamde opgavegericht werken. “De benoeming van De Jager draagt bij aan de continuïteit met betrekking tot de ontwikkeling van de organisatie”, zo motiveert het college het besluit.

Belangrijke aanzet

“De nieuwe gemeentesecretaris heeft al een belangrijke aanzet gegeven met zijn analyse over opgavegericht samenwerken. Deze analyse krijgt de komende tijd in samenspraak met de organisatie een nadere uitwerking. Wij verwachten dat de organisatie, het college en onze nieuwe gemeentesecretaris de komende tijd vruchtbaar zullen samenwerken aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.”

De Jager was voor zijn komst naar Nijkerk bij diverse gemeenten als (interim) gemeentesecretaris werkzaam. Zijn ervaring ligt met name op het gebied van ambtelijke-bestuurlijke samenwerking, organisatie- en teamontwikkeling, concernsturing en dienstverlening.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen