Eerste thuisnederlaag Veensche Boys

Foto:

Veensche Boys is zaterdag 11 november aangelopen tegen haar eerste thuisnederlaag van het seizoen.

Het werd in het duel tegen FC Breukelen 0-1. Veensche Boys is met dit resultaat gezakt naar een vierde plek en ook niet meer in beeld voor het binnenhalen van de eerste periode.

De Blauwe Helden gingen sterk van start en hadden de overhand tegen een aanvankelijk onwennig Breukelen maar de kansen werden niet verzilverd. Vooral de kansen van Corné Parol en Nassim Barkoki verdienden een beter lot. Pas na een half uur spelen kwam Breukelen in de buurt van de goal van doelman Jordy Deckers. Een kopbal langszij en een lob over het dak van de goal waren al voortekenen voor het onheil. Even voor rust speelde Jordy Deckers de bal uit richting Dave Knikker maar de bal belandde in de voeten van een speler van Breukelen en vervolgens was de tegengoal een feit.

Na rust werden de nodige versterkingen binnengebracht, maar Veensche Boys kon geen potten meer breken. De Veenders speelden veel de lange bal, maar die kwamen terecht in niemansland. Er waren ook nauwelijks kansen te noteren, terwijl Breukelen er alles aan deed om de pot achterin dicht te houden. Na negentig minuten reguliere speelminuten kon de ploeg van Breukelentrainer Michael van den Berg opgelucht ademhalen en haar eerste zege van het seizoen vieren.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen