Lam Beveiligingstechniek sinds kort goldpartner van Risco

Foto:

Lam Beveiligingstechniek heeft al zo’n 10 jaar geleden gekozen voor de Risco Group.

Marco Lam met Goldpartner trofee

Marco Lam deed dat, omdat ze voorloper waren met cloud based beveiligingsoplossingen. In die afgelopen jaren is de samenwerking zo goed gegroied, dat Lam Beveligingstechniek kort geleden goldpartner van RISCO Group is geworden.

Over RISCO Group

RISCO Group is een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve fysieke beveiligingsoplossingen sinds 1978. Wereldwijd verkoop de Group iedere 9 seconden een beveiligingsproduc

Als pionier op het gebied van het IoT (“Internet of Things”) biedt RISCO Group een volledig beheer van beveiliging, veiligheid, videobewaking en Smart Home toepassingen via één smartphone-applicatie voor huiseigenaren en ondernemers.

De onderneming heeft zich ontwikkeld tot een bewezen leider in de wereldwijde markt voor beveiligingsoplossingen, productie en marketing van end-to-end oplossingen voor de professionele beveiligingsmarkt, met regionale kantoren over de hele wereld. Momenteel bedienen we wereldwijd miljoenen tevreden klanten.

De Group: “Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van een groot aanbod aan eersteklas beveiliging en Smart Home oplossingen. Onze smartphone-applicatie biedt toegang op afstand tot een beveiligd en slim thuissysteem en maakt zelfcontrole mogelijk, waarmee we inspelen op een groeiende trend in de sector.

Marco Lam: “Speciaal voor inwoners van de gemeente Nijkerk hebben wij volgende maand (december) een leuke aanbieding om het verouderde systeem om te bouwen naar een nieuw Risco systeem.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen