Eindelijk boeken de Spartanen uit winst

Janic Makizodila
Janic Makizodila
Foto:

UTRECHT – Op sportpark Voordorp werd USV Hercules met 0 – 2 verslagen.

Sparta speelde niet het geweldige voetbal dat ze ons thuis voorschotelen. Het speelde niet op het voor de ploeg oh zo prettige kunstgras en de spelverhoudingen in het veld waren zo’n 70-30  in het voordeel van de Utrechtse gastheren.

Gerard Kok: “Als je dan de eerste drie punten binnen harkt tegen de nummer drie uit de competitie dan heb je het meer dan geweldig gedaan, hulde aan de Spartaanse krijgers die het deze middag wisten bol te werken.”

Net voordat scheidsrechter Kuijntjes voor de rust floot kregen de Nijkerkse heren een vrije trap, die zou eigenlijk rechts op de punt van de zestien moeten liggen maar de heer Kuijntjes vond 10 meter meer van de goal af eigenlijk een betere plek. De Spartanen onder leiding van Roy Bakkenes probeerden de bal nog iets meer naar de goal toe te krijgen maar Kuijntjes was onverbiddelijk. Oké dan ook goed, vervolgens plant Bakkenes die bal op Janic Makizodila zijn hoofd en is het 0-1.

Na een dik uur spelen verdubbelden de Spartanen de score 2-0. Het was Omar el Ghazouani die de Utrechters in rouw deed dompelen. De gasten uit Nijkerk kwamen eigenlijk niet meer in gevaar en trokken de zege over de streep.

bijdrage van Gerard Kok

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen